Support

Vanliga frågor

Om du har en bil som är tillverkad efter 2000 passar Entify körjournal i din bil.
Vanligtvis sitter diagnosuttaget (OBD2) under ratten. Uttaget kan sitta bakom en lucka som är placerat under ratten. Hittar du inte uttaget kontakta oss på info@entify.se så hjälper vi dig.
Beställa gör du genom att klicka "Beställ här" längst upp på sidan. Det går också bra att skicka en beställning till info@entify.se
Betalningen sker via e-faktura som skickas till eposten du beställt Entify körjournal med.
Vår elektroniska körjournal har ingen bindningstid. Du kan när som helst avsluta tjänsten. Om du säger upp tjänsten mitt under en kalendermånad kommer vi enbart ta betalt för den aktuella månaden.
Vi är helt och hållet kompatibla när det gäller regelverket GDPR och Dataskyddsförordningen som kom 25 Maj 2018. Vi är väldigt noga med att rätt person ser rätt information och inte mer och vill du läsa mer finns vår dataskyddspolicy längst ner på hemsidan.
Entify körjournal är en webbaserad elektronisk körjournal. Webbaserad betyder att man kör den i webbläsaren (Internet explorer, Chrome eller Firefox) och att den fungerar på alla datorer, plattor och telefoner med Internetuppkoppling.
För att logga in och titta på din körjournal trycker du på "Logga in" i menyn på hemsidan (längst upp). När du är inloggad finns körjournalen där.
När det kommer till införande av elektronisk körjournal är det bra att ta diskussion med de fackliga representanterna. Vanligtvis genomförs en MBL-förhandling där syften och hur företaget avser införa och använda systemen gås igenom gemensamt. Man bör, i tidigt skede, kontakta det fack som representerar ens medarbetare för att höra deras syn och om riktlinjer tagits fram.
Vi på Entify har kostnadsfri support över epost. Vid problem, kontakta oss på info@entify.se så löser vi ditt problem.
Enligt svensk lag finns inget uttryckligt krav på körjournal. En samlad bedömning görs av de olika omständigheterna i varje enskilt fall. Enligt rättspraxis är dock körjournal ett viktigt bevismedel vid bedömning av bil- och drivmedelsförmån. Man löper risk att få en rejäl skattesmäll om man inte har en körjournal. Besök Skatteverkets hemsida för mer information.