Vi bygger om!

Denna sidan är under uppbyggnad och öppnar 2019

Elektronisk körjournal

Med hjälp av modern teknik har vi digitaliserat körjournalen för att du ska slippa det manuella jobbet med körjournal. Vi har den enklaste elektroniska körjournalen på marknaden och vi tycker att körjournalen ska vara så pass enkel att vem som helst ska kunna använda den. Entify körjournal är utvecklad helt och hållet i Sverige och vi kan där med anpassa vår produkt efter dina behov och önskemål.

Entify körjournal är en GPS som monteras in i ditt fordon. GPS-enheten skickar löpande uppgifter till vår molntjänst där uppgifterna sammanställs och presenteras för dig. Det finns alltid möjlighet att komplettera resorna med sitt kundinloggning via en smartphone, platta eller dator. Den elektroniska körjournalen går sedan att exportera till önskat fil-format eller skriva ut den direkt på papper.

 

Den elektroniska körjournalen består av

 Adress och datum vid körningens start och slut

Mätarställning

Körningens totala körsträcka

Om resan är privat eller tjänstekörning

Möjlighet att komplettera uppgifterna med:

Ärende

Uppgifter om tjänst eller privatkörning

Mer information:

Godkänd av Skatteverket

GDPR kompatibel

Enklaste körjournalen på marknaden

 

 

Varför elektronisk körjournal?

– Undvik skattesmäll och använd elektronisk körjournal!

Har man eller har tillgång till fordon som ägs av företaget ska man enligt Skatteverket föra körjournal. Alla anställda som har tillgång till fordonet ska själv föra körjournal över körningarna de gör. Har du firmabil och inte kan redovisa samtliga resor kommer du att bli förmånsbeskattad och får med stor sannolikhet betala ett ordentligt skattetillägg, om Skatteverket upptäcker att körjournal saknas. Om du har tjänstebil får du dessutom sänkt bilförmån om du kör 3000mil/år eller mer – detta motiverar du självklart bäst med elektronisk körjournal!

Fordon med elektronisk körjournal behöver aldrig oroa sig för att inte leva upp till Skatteverkets krav. Med Entify körjournal är det enkelt att hålla koll på dina fordon och du behöver aldrig oroa dig för körjournalen.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

 

 

Enkel installation

Steg 1: Hitta ditt diagnosuttag (OBD2)

Steg 2: Anslut Entify körjournal i diagnosuttaget i bilen

Steg 3: Körjournalen är klar att användas

Körjournalen är verkligen lätt att använda. Jag var ute efter en tjänst som bara ska fungera och Entify Körjournal gör verkligen det.

Marcus Marcus VVS

Mycket bra körjournal! Tjänsten är verkligen enkel att använda och hårdvaran är så liten så den inte märks i bilen. Rekommenderas!

Erik Jansson Eriks bygghandel